Tycho Holleman beëdigd als Staten-lid

Vandaag werd Tycho Holleman, #4 op de kandidatenlijst beëdigd als lid van de Provinciale Staten-fractie van de VVD. We feliciteren Tycho met deze mooie uitdaging!

Met zijn 12 jaar lange ervaring als gemeenteraadslid in Hilvarenbeek, zijn frisse en kritische blik en geweldige dossierkennis is Tycho zeker een waardevolle aanvulling voor de statenfractie.

"Als lokale VVD zijn we blij dat onze toch al korte lijntjes richting de provincie nu extra verstevigd zijn," aldus fractievoorzitter Ronald Blok. “Veel gemeentelijke dossiers hebben ook direct of indirect provinciale raakvlakken.”

Naast onze directe connecties in de provincie zijn er ook VVD-ers uit onze gemeente actief in andere bestuurslagen. David van den Hout uit Diessen is algemeen bestuurslid bij Waterschap De Dommel, Tanja Klip - Martin uit Hilvarenbeek is lid van de Eerste Kamer en onze buurmannen Ruben Brekelmans (Oisterwijk) en Daan de Kort (Veldhoven) zijn lid van de Tweede Kamer. Directe contacten waar we als lokale partij ons voordeel mee kunnen doen!

We wensen Tycho alle succes en veel wijsheid met zijn werkzaamheden in de Provincie!