Kandidaat #30 VVD Tweede Kamer op bezoek in Esbeek

Woensdag 10 februari bracht Ruben Brekelmans een werkbezoek aan Broeckx Plastic Recycling BV in Esbeek. Ruben (34) woont in Oisterwijk en staat op nummer 30 van de VVD-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Gelet op de peilingen is de kans dus aanzienlijk dat hij na 17 maart ons mag gaan vertegenwoordigen in Den Haag.

Vlnr: Ruben Brekelmans, Ad Broeckx, Twan Hesselmans

Fotobijschrift: V.l.n.r. Ruben Brekelmans, Ad Broeckx en Twan Hesselmans


Om zich te oriƫnteren op het toekomstige werk in de Kamer bezoekt Ruben momenteel bedrijven in de regio om van ondernemers te horen waar ze zoal bij het zakendoen tegen aan lopen en wat Den Haag daar mogelijk aan kan doen. Daarbij heeft internationaal zakendoen zijn speciale interesse.

 

Wat dat betreft viel hij bij Broeckx Plastic Recycling BV met zijn neus in de boter, want dat bedrijf is internationaal actief, zowel in Europa als in AziĆ« en elders. Directeuren Ad Broeckx en Twan Hesselmans hebben Ruben geschetst waar in hun branche de knelpunten zitten en wat de overheid daar aan zou kunnen doen. Ze benadrukten daarbij het belang van eerlijke concurrentie: regels moeten voor iedereen gelden en ook gehandhaafd worden, anders lijden de goeden onder de kwaden. Daarbij is gesproken over de toekomstplannen omtrent plastic sortering van Broeckx Plastic Recycling BV en hoe de VVD hen hier op nationaal, regionaal en lokaal niveau kan bij ondersteunen. 

 

Al met al een zeer geslaagd werkbezoek. VVD Hilvarenbeek dankt Broeckx Plastic Recycling BV voor de ontvangst en wenst Ruben Brekelmans op 17 maart veel succes en stemmen toe!