Ondernemers overwegen vertrek uit Hilvarenbeek

Afgelopen week presenteerden Frank Doomen, Richard Massop en Robert Rexwinkel hun rapport en hun conclusie is dat er een grote behoefte is aan bedrijfsgrond. De VVD Hilvarenbeek heeft hierover al eerder de noodklok geluid.

Frank Doomen, Richard Massop en Robert Rexwinkel hebben een gedegen analyse gemaakt van de vraag naar bedrijfsgrond in Hilvarenbeek. Afgelopen week presenteerden zij hun rapport en hun conclusie is dat er een grote behoefte is aan bedrijfsgrond. Ze roepen de gemeente op hier snel en serieus mee aan de slag te gaan, anders is de kans groot dat tal van bedrijven naar elders vertrekken.

De VVD Hilvarenbeek heeft hierover al eerder de noodklok geluid. Van tal van ondernemers horen we al langere tijd dat ze móeten uitbreiden. De meesten blijven het liefst binnen onze gemeente. Als Hilvarenbeek echter geen bedrijfsgrond beschikbaar heeft, moeten ze wel naar elders vertrekken. Dat zou een verlies zijn voor onze gemeente! Zowel vanwege de werkgelegenheid (direct en indirect), als ook de positieve bijdrage van de bedrijven aan de leefbaarheid.