Ilse Zoontjens

Naam: Ilse Zoontjens

Woonplaats: Hilvarenbeek

Functie: Commissielid Samenleving

Onderwerpen: Grondstoffenbeleid, Jeugd, Communicatie, Festivals en Sport

E-mail: Zoontjensilse@gmail.com

Telefoonnummer: 06 34087879


Wat doe je in het dagelijkse leven? 

In het dagelijks leven studeer ik fulltime Bestuurskunde aan Tilburg Universiteit. Daarnaast kun je me regelmatig tegenkomen als caissière bij Albert Heijn of in de keuken bij SANTÉ Borrelbar. Ook ben ik actief binnen de JOVD, een politieke jongerenorganisatie. Hier ben ik op dit moment voorzitter van de Promotie- en Activiteitencommissie bij de afdeling Hart van Brabant en organiseer ik voor de landelijke JOVD ons voorjaarscongres! 


Waarom ben je politiek actief geworden in de gemeente Hilvarenbeek? 

Toen ik op de basisschool zat was mijn vader commissielid binnen onze gemeente, daardoor kreeg ik al veel mee van de lokale politiek en ben ik ook kinderraadslid geworden. Hierna wilde ik heel graag door binnen de lokale politiek, maar ik was eigenlijk nog veel te jong. Toen ik achttien was ben ik daarom commissielid geworden bij VVD Hilvarenbeek en nu zet ik me in voor allerlei onderwerpen op het gebied van samenleving om samen onze gemeente een stukje mooier te maken. 


Wil je verder nog iets kwijt? 

Naast dat ik het heel erg leuk vind om in inhoudelijke dossiers te duiken en daar iets van te vinden, doe ik ook veel fractiezaken voor onze partij. Zo hou ik deze website bij, de sociale media en maak ik planningen voor wie welk onderwerp behandelt.