Bram Schilders

Naam: Bram Schilders

Leeftijd: 34

Woonplaats: Haghorst

Beroep: ZZP-timmerman


Vertel iets meer over jezelf:

Ik ben Bram Schilders en woon al heel mijn leven OP de Haghorst. Woon samen met mijn vriendin Maaike in een starterwoning in De Welder.

Iedere zondag ga ik voetballen met het 4e van EDN’56 en blijf dan graag in de kantine voor de 3e helft. (we hebben namelijk geen echte kroeg meer in de Haghorst.)

Ik zit al vanaf het 1e moment in het bestuur van Het Stuiterbal en heb me hier 10 jaar met volle overgave voor ingezet. 

Het eerste jaar van de Blubberrun heb ik ook mee opgezet. 

Voor de rest heb ik weinig hobby’s, ben het liefst veel aan het werk.

 

Waarom kies je voor de VVD:

De VVD ondersteunt de Hilvarenbeekse ondernemers, staan voor de woningbouw en de VVD steunt het project Hart voor Haghorst. Laatst genoemd MOET gerealiseerd worden om zo de leefbaarheid in ons dorp te houden. We hebben weer een ontmoetingsplek nodig.

 

Welk onderwerp uit ons verkiezingsprogramma springt er voor jou uit?:

Per kern wordt concreet aangegeven welke grotere nieuwbouwplannen de komende vier jaar worden gerealiseerd, inclusief de aantallen te bouwen woningen. Dit vergezeld van een realistische planning, waarvan wordt geborgd dat deze ook wordt gehaald. 

Voor de kern Hilvarenbeek zijn dit in elk geval Gelderakkers 2, het Hispohalterrein en de inbreidingslocatie tussen Tilburgseweg en sporthal de Roodloop. Voor Diessen is dit Vroonacker 4, voor Esbeek Leeuwerik 3 (en mogelijk 4) en voormalige school De Wingerd, voor Biest-Houtakker Beverakkers 5 en Vossenhol, en voor Haghorst de Welder 2 en hopelijk Hart voor Haghorst. In Baarschot wordt verder gebouwd in plan Brouwershof. 

 

Waarop ben je in de gemeente Hilvarenbeek het meest trots, wat maakt je het meest blij en waarom:

Ik ben het meest trots op alle vrijwilligers die in de gemeente Hilvarenbeek wonen. Alle leuke dingen die je kunt doen in de gemeente draaien op vrijwilligers. Heb zelf meegemaakt in Haghorst als je iets wil bereiken en je gaat er met z’n alle achter staan je het kunt bereiken.

Ik word zelf ook blij met de evenementen locatie bij de Beekse Bergen.

Ik denk dat dat de economie en het toerisme flink stimuleert en daar moet de gemeente in mijn ogen achter blijven staan.