Ad Broeckx

Naam: Ad Broeckx

Leeftijd: 60 jaar

Woonplaats: Baarschot

Beroep: Ondernemer


Vertel iets meer over jezelf:

Geboren in Esbeek en getrouwd met Berry van Gils. Samen met mijn broer de onderneming die door vader en moeder in 1946 is opgericht in 1980 voortgezet. Nu staan wij aan de vooravond van opvolging van de onderneming door de derde generatie. Waar wij ontzettend trots op zijn. Naast wandelen, fietsen ben ik ook wel eens op de golfbaan te vinden. Ik heb naast mijn onderneming nog bestuurlijke functies, bij NRK Recycling ( De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie NRK ) en Vereniging Bedrijventerrein Mierbeek.


Waarom kies je voor de VVD:

Ik heb altijd bij landelijk verkiezingen op de VVD gestemd en ik neem waar dat de plaatselijke VVD de laatste jaren veel voor ondernemend Hilvarenbeek doet. De ondernemers worden door de VVD gehoord en de VVD blijft kijken waar wel de mogelijkheden liggen voor mogelijke uitbreiding van industrieterrein.   


Welk onderwerp uit ons verkiezingsprogramma springt er voor jou uit?:

Ruimte voor ondernemerschap! Wij zijn trots op onze bedrijven, groot en klein! Op initiatief van de VVD wordt Mierbeek-Noord toch ontwikkeld en ook op langere termijn willen we bedrijventerreinen blijven ontwikkelen. Landbouw: zowel blijvers als stoppers perspectief bieden. Toerisme stimuleren en de toeristenbelasting niet langer als melkkoe zien en gebruiken. De gemeente koopt producten en diensten waar mogelijk lokaal in. Innovatie en duurzaamheid moeten worden gestimuleerd.


Waarop ben je in de gemeente Hilvarenbeek het meest trots, wat maakt je het meest blij en waarom:

Dat er vanuit div. groepen Hilvarenbeeks mensen initiatieven worden genomen die tot een mooie resultaat leiden.  En de saamhorigheid in alle kernen.