Lars van Riel

Naam: Lars van Riel

Leeftijd: 24 jaar

Woonplaats: Diessen

Beroep: Student / Eigenaar Drabordirect


Vertel iets meer over jezelf:

Ik studeer nog Ondernemerschap & Retail Management aan de Avans Breda en kan mijn ondernemerspassie daarnaast kwijt in mijn webshop Drabordirect. Daar buiten om ben ik een echte BourgondiĆ«r. Ik hou er van om voor vrienden te koken en gezellig een hapje en drankje te doen. Daarnaast ben ik met enige regelmaat op een squashbaan te vinden om een balletje te slaan. 


Waarom kies je voor de VVD:

Ten eerste is dit uiteraard doordat de VVD zich sterk maakt voor de ondernemers. Hier ligt toch nogal direct mijn toekomst in en mijn ondernemershart kleurt dan toch liberaal. Hierin vind ik de vrijheid om te ondernemen en de vrijheid die je hebt als mens belangrijk. Je eigen keuzes kunnen en mogen maken is een mooi gegeven dat wij hier hebben en dat moet geborgd worden. Als laatste spreekt de aanpakmentaliteit binnen de VVD mij erg gaan, echt werken!


Welk onderwerp uit ons verkiezingsprogramma springt er voor jou uit?:

Dit komt bij mij dan toch vooral terug in bouwen. Dit omdat het voor de leefbaarheid in onze kernen erg belangrijk is dat er gebouwd wordt. Dit zodat er meer doorstroom kan zijn en jongeren hun eerste eigen plek in de gemeente kunnen vinden. Dat stukje eigendom bereikbaar maken voor onze inwoners is mij voor erg belangrijk.

 

Waarop ben je in de gemeente Hilvarenbeek het meest trots, wat maakt je het meest blij en waarom:

De sfeer die we als complete gemeente maken. Van de mooie wandelplekken met de hond tot de vele horeca, het is hier altijd gezellig. Ieder draagt ook zijn steentje bij aan de sfeer en we hebben een gemeente vol initiatieven en ideeƫn.