Lars van Riel

Naam: Lars van Riel

Woonplaats: Diessen 

Functie: Raadslid

Onderwerpen: Allerlei onderwerpen met betrekking tot de Commissie Samenleving en de Auditcommissie

E-mail: Lars.van.riel@vvdhilvarenbeek.nl 

Telefoonnummer: 06 30192977


Wat doe je in het dagelijkse leven?

In het dagelijks leven studeer ik Ondernemerschap & Retail Management aan Avans Breda en werk ik bij 2C&More als Business Unit Manager Overheid. Privé geniet ik vooral van bourgondische gezelligheid met vrienden, lekker met elkaar eten, drinken en verhalen delen. Naast het enkel opeten, heb ik ook een passie voor koken. Ook kom ik graag met vrienden samen om Formule 1 te kijken en ben ik regelmatig te vinden als supporter van de Tilburg Trappers.


Waarom ben je politiek actief geworden in de gemeente Hilvarenbeek?

Het is voor mij begonnen met een interesse in politiek en de gedachte dat als je echt wil bijdragen, je mee moet doen. Zo ben ik bij VVD Hilvarenbeek uitgekomen en dit bevalt nog steeds erg goed. Ik vind het geweldig om onze lokale verhalen te horen en bij te dragen aan de gemeente Hilvarenbeek. Je inzetten voor je eigen gemeente, mooier kan het toch niet? Dan vormen we als VVD Hilvarenbeek ook nog eens een erg gezellige club met geïnteresseerde en betrokken mensen. 


Wil je verder nog iets kwijt?

Vooral dat ik hoop dat als iemand dit leest en ergens mee zit en twijfelt om contact met 'de politiek' op te nemen, dit de doorslag mag geven om contact op te nemen. Of het is omdat je zelf actief wil worden of tegen een probleem aan loopt, als volksvertegenwoordigers zijn wij er om jullie te horen en jullie stem te vertegenwoordigen.