Chantalle Reijrink

Naam: Chantalle Reijrink

Leeftijd: 47 jaar

Woonplaats: Diessen

Beroep: Verpleegkundige/leidinggevende zorgboerderij


Vertel iets meer over jezelf:

Ik zet me graag in voor de belangen van een ander, denk graag in mogelijkheden en ben probleemoplossend ingesteld. 

Ik ben getrouwd met Eric en samen hebben wij vier zonen. We runnen een zorgboerderij. Voorheen was dit een gemengd bedrijf met rundvee en varkens. Doordat we met de warme sanering meedoen is de varkenstak verdwenen. Het is een familiebedrijf, een aantal van onze kinderen wil graag verder met de zorgboerderij. Ik vind het belangrijk dat mensen met een zorgvraag gehoord worden, dat ze gerespecteerd worden en daar waar mogelijk hun eigen regie behouden. Dat ze passende zorg krijgen en er voor hen een keuze is, is eveneens van belang.

Afgelopen jaar heb ik samen met ons team van De Wederloop meegedaan met 2bike4Alzheimer. Hierdoor is wielrennen een van mijn hobby’s geworden. Ook ga ik graag met onze herdershond Kyra naar de speurhondenclub.

Waarom kies je voor de VVD: 

Kunnen en durven ondernemen en hier de ruimte voor krijgen is iets waar ik me graag voor inzet. Hierbij wil ik rekening houden met de belangen van boer en burger.


Welk onderwerp uit ons verkiezingsprogramma springt er voor jou uit?: 

Het onderwerp zorg springt er voor mij wel uit. Elke dag van de week zet ik me daar beroepsmatig voor in. Wekelijks krijg ik de vraag naar passende woonplekken voor senioren met of zonder zorgvraag. Die behoefte is groot. 

Het realiseren van passende woningen voor senioren veroorzaakt een doorschuiven, zo kan er weer voorzien worden in woningen voor jonge gezinnen.   

Waarop ben je in de gemeente Hilvarenbeek het meest trots, wat maakt je het meest blij en waarom: 

Het dorpse karakter en de onderlinge betrokkenheid maken mij trots.