Ronald Blok

Naam: Ronald Blok

Leeftijd: 48 jaar

Woonplaats: Hilvarenbeek

Beroep: Directeur / Eigenaar Adviesbureau


Vertel iets meer over jezelf:

Ik vind het belangrijk om sociaal betrokken te zijn. Dit komt niet alleen in mijn werk tot uiting maar ook in mijn vrije tijd. Als professional in de gezondheids- en welzijnszorg ben ik dagelijks bezig om de zorg en welzijn een stapje beter te maken. In mijn vrije tijd houd ik mij naast de politiek bezig als penningmeester van de stichting Hilvarenbeek / Diessen Heartsafe. Ik ben getrouwd met Karin, die onderneemster is in de gezondheidszorg. Graag gaan we er met onze boot op uit om te genieten van het water en al het moois wat Nederland te bieden heeft. 


Waarom kies je voor de VVD: 

Vrijheid: is voor een mens onmisbaar als voorwaarde voor ontplooiing. 

Verantwoordelijkheid: Vrijheid beleef je alleen wanneer je ook besef hebt van verantwoordelijkheid. Mensen moeten de gevolgen van hun daden zelf dragen. 

Verdraagzaamheid: Iemand die zich echt vrij voelt laat ook anderen vrij. 

Sociale rechtvaardigheid: Gelijke kansen voor iedereen! 

Gelijkwaardigheid: Alle mensen zijn niet gelijk maar wel gelijkwaardig. In deze kernwaarden van de VVD herken ik mij enorm, vandaar dat ik al jaren lid ben van deze partij! 

Welk onderwerp uit ons verkiezingsprogramma springt er voor jou uit?: 

Een moeilijke keuze omdat de punten uit het verkiezingsprogramma als een puzzel in elkaar passen. Maar gezien mijn persoonlijke passie kies ik voor “Zorg wie het nodig heeft”. We staan voor grote uitdagingen zoals een toenemende vergrijzing, de huidige coronacrisis, toenemende kosten en een toename van chronische aandoeningen. Ik wil graag bijdragen om de zorg en welzijn elke dag een stapje beter te maken. 


Waarop ben je in de gemeente Hilvarenbeek het meest trots, wat maakt je het meest blij en waarom: 

Ik ben enorm trots op al onze inwoners en de initiatieven en saamhorigheid die er in onze gemeente heerst. De kracht van samen in optima forma laten we telkens zien in onze mooie gemeente. Of het nu gaat over grote of kleine initiatieven: we klaren de klus samen!