Roland Krijger beëindigd raadslidmaatschap

© VVD Hilvarenbeek

Onze fractievoorzitter – Roland Krijger – heeft te kennen gegeven zijn raadslidmaatschap per 26 september 2014 te beëindigen. Dhr. Krijger heeft te kennen gegeven dat hij per januari 2015 zijn dagelijks werkzaamheden voortzet in Johannesburg, Zuid-Afrika. Om zich goed voor te bereiden heeft hij niet langer meer tijd voor zijn werkzaamheden als fractievoorzitter van de VVD. In zijn afscheidsbrief heeft hij het als volgt verwoord:

 

De afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier en inzet de regio Afrika en Oost-Europa/Midden-Oosten vanuit Nederland kunnen bedienen als HR Manager. De groei van de regio’s creëert de noodzaak om direct aanwezig te zijn. Vanuit mijn werkgever heb ik de mogelijkheid gekregen om een keuze te maken uit Dubai of Johannesburg. Om verscheidenen reden is Johannesburg als voorkeur naar voren gekomen. Deze unieke kans pak ik graag met beide handen aan.

 

Helaas betekent dat ook dat ik mijn werkzaamheden als raadslid namens de VVD niet langer kan voortzetten. In 2007 ben ik gestart als burgercommissielid en sinds 2010 raadslid. De afgelopen 7 jaren zijn snel voorbijgegaan en een mooie ervaring geweest. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en in het bijzonder de fractie voor al hun steun en toewijding.

De VVD afdeling gemeente Hilvarenbeek betreurt het om afscheid te moeten nemen van iemand met jarenlange ervaring als volksvertegenwoordiger, maar wij respecteren zijn besluit en zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij heeft gedaan als volksvertegenwoordiger de afgelopen 7 jaren. Wij wensen hem alle succes met zijn carrière in de toekomst.

Tycho Holleman (26) zal Roland Krijger opvolgen als fractievoorzitter. De heer Ronald Blok zal de vrijgekomen raadszetel innemen. Ronald Blok is momenteel actief als burgercommissielid in de commissie Samenleving.